Interieurarchitect Zoetermeer

Heeft u een interieurarchitect nodig in Zoetermeer? Wij helpen u graag!

Deze klant heeft ons gevraagd om een ontwerp te maken voor hun zolderetage. Wat voorheen een rommelzolder was zijn nu twee volwaardige kinderkamers en aparte wasruimte geworden.

Van rommelzolder naar kinderkamers

 

Gezinsuitbreiding gaat bijna altijd samen met een herverdeling van de slaapkamers of een verschuiving daarin. In dit geval is van de rommelzolder een geheel nieuwe leefruimte gecreëerd voor de kinderen.

Allereerst zijn aan beide kanten van de woning twee grote dakkapellen geplaatst, hierdoor krijg je veel leefruimte en ontstaan en leuke en mooie nieuwe kamers. Door de hoogtes goed te benutten hebben we voor de kinderen zelfs nog een extra speelruimte kunnen ontwerpen. Lekker met vriendjes en vriendinnetjes chillen in het hangnet, wie wil dit nu niet als kind.

Achter de knieschotten is nog veel opbergruimte overgebleven, deze ruimtes hebben wij optimaal kunnen benutten en zijn door middel van schuifdeuren gemakkelijk bereikbaar.

Ook een gezinsuitbreiding op komst, of wilt u bijvoorbeeld een extra kamer om thuis te werken? Neem dan contact met ons op en wij maken een passend plan!

Moderne bedstee met ledverlichting

 

Bedsteden werden tot aanvang 20ste eeuw veel gebruikt. Vroeger was het grote voordeel van een bedstede dat deze door de kleine ruimte vanzelf werd opgewarmd door de lichaamswarmte van de mensen zelf.

Inmiddels zijn dat vervlogen tijden en is de bedstee verdwenen in de huidige woningen. Maar je kunt het idee wel gebruiken om leuke nieuwe dingen mee te maken.

Zo hebben wij voor deze kinderkamer een moderne variant gemaakt op de “oude” bedstee. Weliswaar is deze bedstee niet meer afgesloten, maar is nog wel een aparte ruimte in de kinderkamer geworden. Door het toepassen van indirecte ledverlichting maakt een boekje lezen voor het slapen gaan in deze kinderkamer leuker dan ooit.

 

Totaalontwerp

 

Kleine kinderen worden groot

 

De garderobe van kinderen wordt steeds groter naarmate ze ouder worden. Daarvoor moet er ook genoeg ruimte gemaakt worden om alle kleding netjes op te kunnen bergen.

Studio B&R heeft in dit geval elke ruimte volledig benut in deze kamer. Zo hebben wij onder het schuine dakgedeelte een kledingkast volledig op maat gemaakt. Op deze manier verlies je geen ruimte in de kinderkamer door het plaatsen van een losstaande kledingkast.

En zeg nu zelf, het is ook veel mooier geworden!

Bent u ook op zoek naar een interieurarchitect in Zoetermeer? Voor bijvoorbeeld deze een (inbouw)kast op maat, neem dan contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag.

 

 

Wij maken van elke ruimte een mooi geheel, voor zowel Indoor als Outdoor hebben wij een passend advies!