Interieurarchitect Bunschoten-Spakenburg

Wij kregen de opdracht om voor deze klant een ontwerp te maken voor hun slaap-, kleedkamer met de badkamer ensuite. Alle gebruikte kleuren en materialen hebben wij doorgevoerd in alle ruimtes, dit maakt het geheel rustig en chique tegelijk.

Tevens hebben wij het ontwerp voor de keuken mogen maken.

Een badkamer om heerlijk te relaxen

 

Wie wil dit nu niet, vanuit je bed zo de badkamerruimte inlopen om lekker te kunnen douchen of heerlijk te relaxen in bad.

Vanuit de centrale hal loop je direct de inloopkast in, of beter gezegd de doorloopkast. Deze kast hebben wij helemaal op maat laten maken en geheel in eigen beheer  geplaatst. Zodra de deuren van de kast geopend worden gaat de ledverlichting branden, en bij het sluiten gaat het natuurlijk weer netjes uit.

Aan het eind van de doorloopkast kun je linksom naar het badkamergedeelte, en als je rechtsom gaat kom je in de slaapkamer terecht. Indien gewenst kan de slaapkamer middels een taatsdeur van grijs helder glas afgesloten worden, dit glas komt ook weer terug in de wand van de inloopdouche.

Wilt u ook een slaap-, kleedkamer met badkamer ensuite, neem dan contact met ons op en wij gaan de mogelijkheden bekijken!

Een keuken om van te smullen

 

Deze keuken heeft echt alles, een groot kookeiland met Bora kookplaat, Quooker, vaatwasser en heel veel opbergruimte. In de hoge kasten zit een stoomoven, heteluchtoven, combi-oven en 2 grote koelkasten. Als dat nog niet alles is hebben we aan de andere kant een zwevende kast gemaakt met nog meer bergruimte.

Wij hebben gekozen om het kookeiland geheel in het wit uit te voeren. De hoge kasten en de “zwevende” kast hebben we uitgevoerd met als blad zwart composiet en de fronten in een bronslak. Deze brons kleur hebben wij ook weer terug laten komen in de badkamer.

 

Heeft u ook al zin om in uw nieuwe keuken aan de slag te gaan, wij helpen u met het maken van de juiste combinaties.

Totaalontwerp

Een slaapkamer om van te dromen

 

Wakker worden in deze slaapkamer wil toch iedereen, alle kleuren en materialen van de badkamer ensuite komen terug in deze slaapkamer.

Voor deze woning is gekozen om de vloer op de begane grond in zijn geheel uit te voeren met gevlinderd beton, dit maakt het strak en modern. Een groot voordeel van gevlinderd beton is dat je hierbij bijna alle materialen en kleuren kan combineren.

Op de wand hebben we behang toegepast van Arte, daarvoor is een bedcombinatie geplaatst van Minotti model Yang. Dit bed is gestoffeerd in een mooie grijstint met nubuck lederen hoofdborden, dit alles netjes afgestyled met een oud roze sprei. De bedlampjes hangen aan het plafond en zijn weer uitgevoerd in het brons, deze kunnen individueel bediend worden vanaf de wandaansluitingen.

Slaap Lekker……..

 

Wij maken van elke ruimte een mooi geheel, voor zowel Indoor als Outdoor hebben wij een passend advies!