Interieurarchitect Blaricum

Architect Blaricum nodig? Neem gerust contact met ons op. Interieurarchitect Blaricum.

Voor deze klant uit Blaricum hebben wij een ontwerp gemaakt voor een TV-wand.

In deze wand hebben wij 2 gashaarden geplaatst en geheel laten bekleden met nubuck leder.

Mooi uitzicht aan alle kanten

 

Voor deze fantastische woonkamer kregen wij de opdracht om een wand te ontwerpen waar je zowel naar de TV kan kijken en gelijktijdig van één of beide haarden kan genieten. Dat is dubbel genieten van het uitzicht.

Voor dit ontwerp hebben wij gekozen voor twee verschillende haardhoogtes, zo maak je het speelser en minder symetrisch. Het horizontale lijnenspel verbindt de twee haarden weer mooi met elkaar. Achter de TV is een ruimte vrijgelaten om de diverse apparaten te verbergen, zo zijn ze netjes verborgen maar wel makkelijk bereikbaar.

De haard hebben we laten bekleden met een nubuck leder, dit geeft een hele warme uitstraling en maakt het tegelijk chique. Architect Blaricum nodig? Neem gerust contact met ons op.

Gebruikte materialen

 

Een nieuwe woning is natuurlijk helemaal fantastisch, maar zorgt ook voor keuzestress. Keuzestress is een vorm van stress die veroorzaakt wordt doordat iemand overspoeld wordt met informatie die overwogen moet worden om een “goede” keuze te kunnen maken.

Studio B&R interior designers helpt u hiermee, wij kijken naar alle materialen die in de ruimte gebruikt gaan worden om zo de “goede” keuze te kunnen maken.

In dit geval is de vloer uitgevoerd in gevlinderd beton en de wanden zijn strak wit. Door natuurlijke kleuren toe te voegen aan het interieur krijg je toch een mooi warm geheel.

De bank in een mooie creme tint gecombineerd met kussens en fauteuils in een briquekleur, dit maakt het geheel helemaal compleet. De nubuck lederen wand moet niet te veel opvallen in het geheel, vandaar dat wij gekozen hebben voor een warmgrijze variant. Een bijkomend voordeel is dat nubuck leder zorgt voor een akoestische werking, dus het ziet er niet alleen warm uit maar het klinkt ook “warm”.

Wilt u ook dat wij meedenken bij het ontwerp van uw nieuwe woning of een specifieke ruimte, neem dan contact met ons op zodat u geen “keuzestress” hoeft te hebben!

Totaalontwerp

Van begin tot het eind

 

Alles heeft een begin en ook weer een eind, of toch niet?

Wat begon met een simpele schets op een A4 papiertje is geëindigd in een schitterend eindresultaat. B&R interior designers gaat altijd eerst een schets maken van uw “nieuwe” project, deze gaan wij dan uitwerken tot in de kleinste details. Wij lopen alle ideeën, materialen en mogelijkheden met u door. Als u vervolgens tevreden bent met het ontwerp gaan wij alles in gang zetten met de betreffende partijen en/of leveranciers.

Indien nodig komen wij tijdens de montage kijken of alles zoals bedacht ook uitgevoerd wordt.

Studio B&R is pas tevreden als u dat bent, helaas is dit voor ons het eind van weer een mooi project. Maar wat voor ons het eind is, is voor u dan weer het begin van iets moois!

Wij maken van elke ruimte een mooi geheel, voor zowel Indoor als Outdoor hebben wij een passend advies!