Interieurarchitect Rotterdam

Interieurarchitect in Rotterdam nodig? Neem gerust contact met ons op!

De bewoonster van dit prachtige appartement in hartje Rotterdam hebben wij kunnen helpen bij de inrichting van haar keuken en slaapkamer.

Van kledingkast op maat tot en met een glazen douchewand en taatsdeur.

Bergruimte hoeft niet altijd verborgen te zijn!

 

Of het nu een open opbergruimte voor kookboeken is, of juist om mooie soeveniers in uit te stallen. Wij laten op elke gewenste maat een meubel maken.

Uiteraard gaan wij veel verder dan een wandrek voor de kookboeken, indien gewenst gaan wij met u pad naar de keukenleverancier om de gehele keuken samen te stellen. Zo worden de vele keuzes die gemaakt moeten worden voor u een stuk eenvoudiger. Daarnaast leveren wij alle technische tekeningen aan voor de installatie van úw  droomkeuken.

Hulp nodig voor úw keukenontwerp, neem dan contact met ons op!

 

 

Een passende oplossing voor elke inloopdouche.

 

Voor je gezondheid is het het beste om zo’n 1 a 2 keer per week te douchen. “De meeste mensen douchen veel te vaak. Jouw lichaam is van nature een goed geoliede machine”, zegt universitair docent dermatologie Brandon Mitchell.

Maar als we dan douchen willen we dit ook in een mooie omgeving doen, de meeste douchewanden zijn standaard en passen meestal niet helemaal in de ruimte.

Bij deze klant hebben wij een douchewand op maat laten maken, zo hou je openheid en toch de nodige privacy. Heeft u ook een interieurarchitect in Rotterdam nodig? Neem gerust contact met ons op!

 

Totaalontwerp

Meer dan een kledingkast.

 

Een kledingkast op maat is de oplossing voor iedereen, zo heeft ieder de gewenste indeling voor het opbergen van zijn of haar kleding.

Wij ontwerpen en plaatsen de ideale kledingkast geheel zelf bij u thuis.

In dit geval was het ontwerp een vrijstaande kledingkast die de woonkamer met de slaapkamer verdeelt. Om het compleet te maken hebben we een taatsdeur geplaatst om toch een semi open karakter te geven aan de ruimtes.

Ook op zoek naar een oplossing voor al uw kleding, en niet een standaard kast met indeling te hoeven aanschaffen?

Wij komen graag bij u thuis om de ideale kast te ontwerpen!

Wij maken van elke ruimte een mooi geheel, voor zowel Indoor als Outdoor hebben wij een passend advies!