Interieurarchitect Laren

Binnenhuisarchitect Laren nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen bij interieurarchitect Laren.

Voor dit schitterende project in Laren hebben wij al verschillende mooie dingen mogen doen. Uiteenlopend van het interieur tot en met de exclusieve verlichting, zonwering en Outdoor meubilair.

De juiste verlichting maakt het compleet

Verlichting is voor iedereen altijd een groot probleem, waar plaatst je de juiste lamp en wat doet het met de ruimte.

Wij kijken per ruimte welke verlichting nodig is. Niet alleen om te zorgen dat er licht is, maar juist ook dat het een “toevoeging” is aan de betreffende ruimte.

Zo hebben wij op deze overloop de lamp Heracleum opgehangen van Moooi, deze lamp geeft een schitterend lichteffect. De lichtgevende “blaadjes” zorgen voor de verbinding tussen binnen en buiten.

Scheidingswand tussen woonkeuken en living

 

Een mooie transparante scheidingswand van de firma Noteborn tussen de woonkeuken en de living geeft een mooie open beleving. In dit geval kunnen de kinderen rustig op de bank zitten terwijl de ouders lekker kunnen natafelen met de visite.

Tevens zorgen de gelaagd glazen schuifdeuren voor een akoestische werking, dit omdat de ruimtes niet meer in “verbinding” met elkaar staan.

Deze speciaal op maat gemaakte schuidfdeuren kunnen in elke gewenste maat gemaakt worden, de aluminium profielen zijn ook in verschillende kleuren te leveren.

Wij meten geheel zelf in en plaatsen deze schuifdeuren ook zelf bij u op locatie! Ook een binnenhuisarchitect Laren nodig?

Uiteraard kunnen deze schuifdeuren ook toegepast worden voor andere doeleinden, bijvoorbeeld als deuren voor de slaapkamerkast of garderobe. Indien gewenst kan in plaats van helder glas ook gelakt glas, spiegel of houtstructuur geleverd worden.

Totaalontwerp
Binnenhuisarchitect of interieurarchitect Laren nodig?

Lekker in het zonnetje

 

Wat is fijner dan om na een dag werken, lekker in het zonnetje te zitten met een glaasje wijn. Maar dan wilt u het liefst ook goed zitten in een mooie Outdoor loungeset.

Buiten dat Studio B&R het complete Indoor interieur voor u kunt bedenken en verzorgen, kunnen wij voor u ook een complete Outdoor setting voor uw bedenken en leveren.

Heeft u hulp nodig bij de indeling van uw tuin, neem dan contact met ons op en wij gaan voor u aan de slag! Interieurarchitect in Laren nodig?

Wij maken van elke ruimte een mooi geheel, voor zowel Indoor als Outdoor hebben wij een passend advies!